Türkiye Erozyonla Mücadele ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Uşak İl Temsilciliği bünyesinde Uşak Üniversitesi TEMA Öğrenci Topluluğu ile ortaklaşa gerçekleştirilen ağaç dikme etkinliğinin dördüncüsü 1 Nisan tarihinde UOSB’de gerçekleştirildi.
İl Temsilcisi Doç. Dr. Barış Metin öncülüğündeki etkinliğe katılan yaklaşık bin kişi, bin adet ağaç dikti.
Geleneksel olarak düzenledikleri ağaçlandırma çalışması kapsamında, geçtiğimiz sene Muharrem Şah köyünde düzenlenen etkinlik, bu sene de Organize Sanayi Bölgesi’nin arka tarafında kalan alanda düzenlendi. Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı önünde toplanan yaklaşık bin kişi, servislerle ve kendi araçlarıyla ağaçlandırma alanına giderek, etkinliğe katıldı.
Etkinliğe Uşak Tema Gönüllüleri’nin yanısıra, Uşak Üniversitesi öğrencileri, Uşak’ta faaliyet gösteren bazı kreş ve anaokullarının öğrenci ve öğretmenleri ile CHP Uşak İl yöneticileri ve DSP eski Uşak Milletvekili Mehmet Yaşar Ünal da katıldı.
Ağaçlandırma etkinliği, gerek katılımın fazla olması gerekse de katılımcıların yönlendirmesiyle, adeta bahar şenliğine döndü. Fidanların dikilmesinin ardından katılımcıların kimisi oyun havası eşliğinde oyunlar oynarken, kimisi de yanlarında getirdikleri toplarla oyun oynayarak etkinliğe renk kattılar.
İşadamı Bekir Güneşhan’ın katkılarıyla verilen ikramların ardından etkinlik sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder