Uşak OSB OSOS Etkinliği
Uşak Organize Sanayi Bölgesi, Aktif Group tarafından kurulan ve 2014 Haziran ayında devreye alınan OSOS (Otomatik Sayaç Okuma Sistemi) projesini yaklaşık 10 organize sanayi bölgesinin katıldığı bir toplantı ile tanıttı.
Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin 25 yıldır Bölge Müdürlüğünde görevini başarıyla yerine getiren ve mesleğinin duayenleri arasında yer alan Elektrik Mühendisi Vedat Altay önderliğinde gerçekleştirilen etkinlikte söz alan Elektrik Amiri Şakir Dalkıran sistemin ayrıntılarını anlatırken özellikle Actwin Smart yazılımının faydalarından bahsetti.

Kurulacak olan OSOS projesinin sadece sayaçlardan veri toplanmaktan ibaret olmaması gerektiğini aktaran Şakir Bey, sistemin organize sanayi bölgeleri için büyük önem arz ettiğinden fatura itirazlarının önüne geçtiğinden, kayıp/kaçak oranlarını azalttığından vb. daha birçok özelliğinden bahsetti.
Kurulan sistemin sadece organize sanayi bölgesi yönetimine değil web üzerinden sanayicilere açık olması sebebiyle özellikle sanayicilere hizmet ettiği civar organize sanayi bölgesi yöneticilerine anlatılırken Actwin Smart yazılımında bulunan özellikler şu şekilde sıralandı; “sanayiciler yaklaşık fatura bedellerini anlık olarak takip edebilirken, cezai durumlar gerçekleşmeden önce sanayicilerimiz SMS ile uyarılmaktadır.”
Etkinlik OSOS projesi kapsamında kullanmaya başlanan fabrika sayaçları ve uzaktan açma/kapama özellikli aydınlatma sayaçlarının tanıtımı ile noktalandı.
UOSB_Etkinlik_1 UOSB_Etkinlik_2

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder