GÜCÜMÜZE “GÜÇ” KATIYORUZ…
2_kanal_temizlemweb_2e
Uşak Organize Sanayi Bölgesi olarak sanayicimizin ihtiyaçlarına en etkili ve en hızlı şekilde cevap vermek amacı ile araç filomuzda yer alan mevcut iş makinalarımızı yenilemeye devam ediyoruz.Yeni doğan ihtiyaçlar doğrultusunda eksik kalan araçlarımızı karşılayacak olan araçları da satın alma yolu ile uzun vadede sanayicimize yüksek fayda sağalaycak şekilde temin ediyoruz.Fanlı Kombine Kanal Temizleme / Açma Aracımız da bunlardan biri.
web_1
Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayicimize alt yapı hizmetlerinde de modern cihazlarımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu aracımız hem kanal yıkama hem de atık emişi için alınan “Fanlı Kombine Kanal Temizleme Aracı” ; yüksek basınçlı su sistemi ile hat içerisinde yer alan atıkların parçalanarak rögar bacalarına sürüklenmesini ve tahliye edilen atığın vakum sistemiyle emilip hattın temizlenmesini sağlamaktadır.
Alınan bu makine sayesinde atıl durumda bekleyen kanallarımızın da temizlenmesi sağlanacak. Bu sayede yoğun yağışlı günlerde yaşanacak olan sıkıntılar önlenmiş olacak.
Ayrıca her yıl kanal temizlenmesi ve açılması konularında yapılan harcamaların da önüne geçilmiş olacak.
Alınan bu aracımız bir yıllık çalışması ile kendi maliyetini amorti edecek.
Bu sayede büyük bir tasarruf sağlanarak sanayicilerimize daha iyi hizmet vermiş olacağız.
 
 

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder