1  Uşak Organize Sanayi Bölgemizde faaliyete yeni geçen gıda sektörünün önemli firmalarından olan Sofaş Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri Sayın M.İhsan Özkaya ve Sayın Güngör Tuncer bey, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ali Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerimizi ziyaret ettiler.
Sofaş Gıda A.Ş.Yönetim Kurulu Üyeleri Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüzün sanayicimize verdiği hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını ve üzerlerine düşen bir görev varsa hazır olduklarının dile getirdiler.
sofas_yk_Panorama1Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım , Sofaş Gıda A.Ş.’nin bölgemizde yatırım yapmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, amaçlarının sanayicinin huzur bulacağı, her türlü sosyal yaşam alanlarının bulunduğu bir bölge oluşturmak olduğunu söylediler.
Sanayicimize en iyi ve en kalit2eli hizmeti vermekten mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Ali Yıldırım ziyaretleri için Sofaş Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın M.İhsan Özkaya ve Sayın Güngör Tuncer ile beraberindeki heyete teşekkür ettiler.

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder