05 Nisan 2016 tarihininde gerçekleştirilen Uşak Organize Sanayi Bölgesi 15. Olağan Genel Kurulunda seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerini, Sayın Valimiz  Ahmet OKUR Bey makamında kabul etti.
Göreve yeni başlayan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Uşak sanayisini bulunduğu konumdan daha ileri bir konuma getirmek üzere ilimizin ve ülkemizin kalkınması için çaba sarf edeceklerini belirten Uşak OSB Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ağaoğlu, yapacakları çalışmalarda Uşak Valiliği’nin desteğini beklediklerini kaydetti.
Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nin yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarı dileyen Vali Ahmet Okur, Uşak’ta iş dünyasının birlik ve beraberlik içerisinde olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti.
Üç organize sanayi bölgesine sahip İlimizin kalkınması için sanayici ve işadamlarına, yatırımcılara destek verdiklerini, istişare içerisinde çalışmaların yürütülmesinin faydasının mutlaka görüleceğini belirten Vali Okur, “İlimiz için Valilik, Belediye, Sanayi Bölgeleri, UTSO, diğer sivil toplum kuruluşları kısacası tüm aktörleriyle birlikte hareket ettiğimiz takdirde başarının elde edileceğini düşünüyorum. Sahip olduğumuz potansiyeli harekete geçirerek hem yerli hem de yabancı yatırımcıyı ilimize çekmek, birlikte yapılacak çalışmalar ile sağlanacaktır. Uşak Valisi olarak şehrimizin kalkınması ve büyümesi için samimi bir şekilde herkesin elinden gelenin en iyisini yapacağı kanaatindeyim” dedi.
+aaDSC_5644
 

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder