Sanayicimizle Milletvekili adaylarımızın buluştuğu “HERŞEY UŞAK İÇİN” toplantılarımızın ilki 4 Mayıs 2015 tarihinde Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde yapıldı.Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Yıldırım ,Saadet Partisi Milletvekili adayı Sayın Ramazan Yavuz Acar, Büyük Birlik IMG_6032 - KopyaPartisi İl Başkanı Sayın Bekir Alperen ve beraberindeki heyeti misafir ettiler.
Sayın Ali Yıldırım’ın Uşak  Organize Sanayi Bölgesinin Türkiye’deki Organize Sanayi Bölgeleri arasındaki önemi ve yerini anlatan sunumlarının ardından Saadet Partisi Milletvekili Adayı R.Yavuz Acar şunları söyledi:
-Öncelikle çok teşekkür ediyorum yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı.Hakikaten takdire şayan şeyler gerçekleştirmişssiniz iyi şeyler yapma ve istihdam oluşturma adına.Biliyorsunuz Sanayi denilince akla merhum Necmettin Erbakan hocamız akla gelir.1976-1977 yıllarında özellikle “Ağır Sanayi” adına çok büyük çalışmalarda bulunmuştur.
dediler.
Sayın R.Yavuz Acar bey ardından Türkiye Cumhuriyeti hakında durum tespitlerini dile getirdiler.Konuşmalarının ardından Sayın Acar son 12 yılı değerlendirmesini yaptılar ve projelerini tanıttılar.

Sayın Acar şunları söyledi;

Bu ülkede çok güzel adalet sarayları var fakat içinde adalet yok.Kimsenin kimseye güveni kalmadı.Bir mahkeme karar veriyor diğeri ben tanımıyorum diyor.Aynı mahkeme bizim hakkımızda karar verdiğinde biz tanımıyorum diyemiyoruz.Bundan doğacak şey kaostur,karmaşadır.

Bu ittifakı bu oyunları bozmak  için kurduk.

İnşallah bu ittifak iktidara gelecek ve geldiğinde anayasanın merkezine adaleti,adaletin merkezine de merhameti yerleştireceğiz.

İnşallah bu ittifak iktidara geldiğinde ekonominin merkezine helal lokmayı yerleştireceğiz. Bugün ekonominin merkezine faiz,döviz ve borsa üçgeninde insanlara zulmediyor.Ama inşallah bizim geldiğimiz zaman yerine üretim,istihdam ve yatırımın olduğu adil bir ekonomik sistem gelecek.

İnşallah biz iktidara geldiğimizde eğitimin merkezine mutlaka ama mutlaka güzel ahlakı yerleştireceğiz.

İnşallah biz iktidara geldiğimizde dış politikanın merkezine İslam birliğini yerleştireceğiz ve Orta Doğu’da Amerika’nın ,Avrupa’nın zalimleri asla at oynatamayacaklar.Müslümanları birbirlerine düşüremeyecekler.

Kıymetli sanayicilerimiz;

Seçim beyannamemiz oldukça uzun,çok fazla zamanızı almak istemiyorum.Kısaca bunlar hakkında bilgi vermek isterim.

Diyerek sözlerini bitirdiler ve Sayın Ali Yıldırıma bu organizasyondan dolayı teşekkürlerini dile getirip hediyelerini takdim ettiler.

IMG_6085 - Kopya

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder