Garanti_Panorama1Garanti Bankası Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Recep Baştuğ, Garanti Bankası Ege Bölgesi Pazarlama Müdürü Güven Kocadağ ve Garanti Bankası UOSB Şube Müdürü Ramazan Mıdık, Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerini Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığında Ziyaret Ettiler.
Garanti_Panorama2Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Yıldırım “ Garanti Bankası bizim yönetimde bulunduğumuz süre zarfında ve Organize Sanayi Bölgemizin gelişiminde önemli desteklerde bulunmuş ve bugünlere gelmemizde büyük katkıları olmuştur.” Dedi.
“Garanti Bankası’nın yönetim katında ziyaretinden büyük bir mutluluk ve gurur” duyduklarını belirten Başkanımız Ali Yıldırım heyete ziyaretleri vesilesi ile teşekkür etti.
Garanti Bankası Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Recep Baştuğ’da ilk günden beri Organize Şubesi olarak sanayicinin ve Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün hizmetinde olmayı şiar edindiklerini ve bundan sonra da desteklerinin artarak devam edeceğini söylediler. Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’ne Başkan Ali Yıldırım’ın şahsında teşekkür ettiler.
IMG_1651
 

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder