Uşak Valiliği himayesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen 2018 Eğitimde Dezavantajlı Bölgelere Yönelik Risk Analizi Eylem Planı Projesiyle ilgili Vali Salim Demir’in eşi Nezahat Demir hanımefendi başkanlığında yapıldı. Uşak öğretmenevinde düzenlenen toplantıya Vali Salim Demir’in eşi Nezahat Demir hanımefendinin yanı sıra, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder’in eşi Şule Ergüder ve İlimiz kurum müdürleri ile eşleri de katıldı.
Düzenlenen toplantıda; 2018 eğitimde dezavantajlı bölgelere yönelik risk analizi ve eylem planı projesi doğrultusunda eğitimde risk unsurları bilimsel bakış açısıyla analiz edildi. Söz konusu risklerin yoğun olduğu bölgelerdeki özel grupların topluma ve okul kültürüne entegrasyonuna yönelik sosyal faaliyetler planlanarak proje kapsamında paydaş kurumlar işbirliği ile her kurumun risk grubundaki öğrencilere destek olması paylaşıldı.
Öğretmenevindeki toplantının ardından, toplantıya katılan projedeki paydaş kurumlar vatandaşlarla en üst düzeyde iletişimin kurulması, taleplerinin hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi hedefiyle İlimizde oluşturulan “Açık Kapı” birimi çalışanlarını ziyaret ettiler.  Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Açık Kapı hizmetlerinin de ilgili eğitim projesine destek vermesi amacıyla projeye paydaş olarak katılmasına karar verildi.
Toplantı, karşılıklı bilgilendirme ve görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder