Vali Ahmet Okur, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde, işsizliğin azaltılması ve istihdamın artırılması hedeflerine yönelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından başlatılan “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında Uşak Organize Sanayi Bölgesinde sanayici ve iş adamları ile istişare toplantısında bir araya geldi.
Toplantının açılış konuşmasında Vali Ahmet Okur Uşak’ın ciddi anlamda bir sanayi potansiyeli olduğunu belirterek, “Bu potansiyeli istihdamın artırılması yönünde en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Hükümetimiz iş dünyasının ayakta kalması ve ekonomik hareketliliğin devam ettirilmesi noktasında sürekli teşvik paketlerini hayata geçirerek sanayicilerimize önemli desteklerde bulunmaktadır. İlimiz sanayicisi bu teşviklerden azami ölçüde istifade ederek, girişimci ruhunu en iyi şekilde kullanarak yatırıma dönüştürmüştür. İlimizde çalıştıracak kalifiye eleman arıyoruz. Sanayicimizin ihtiyacı olan, işletmeye sahip çıkacak ve çalıştığı yerle bütünleşecek eleman bulmakta zorluk çekiyoruz. İlimizin önemli bir sanayi potansiyeli var. Organize sanayi bölgelerimizdeki genişlemeler hayata geçirildiğinde Uşak sanayisi daha farklı olacak. İnanıyorum ki Uşak sanayisi istihdamın artırılması ve işsizliğin azaltılması anlamında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız tarafından başlatılan “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programına en iyi şekilde destek verecektir” dedi.
Vali Ahmet Okur’un konuşmasının ardından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlhan Temel ve Sosyal Güvenlik İl Müdürü İbrahim Öztürk tarafından katılımcılara teşvik programı ile ilgili bilgi verildi.

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder