IMG_8278Uşak Organize Sanayi Bölgesi’nde otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Inta Otomotiv İşletme Müdürü, 28 yaşındaki Güney Altuner, karting yarışmalarında dereceleri bulunan arkadaşları Mehmet Yaman, Yusuf Görücüoğlu, Bestanbey Yüzbaşıoğulları ve Kuzey Eroğlu ile geçen 27-28 Şubat tarihleri arasında Bahreyn Uluslararası Karting Pisti’nde düzenlenen Uluslararası ‘Sodi World Serie Endurans'(24 Saatlik Karting Dayanıklılık Şampiyonası) yarışlarına katıldı. ‘Turkey Racing Team’ ismiyle yarışlarda boy gösteren Türk takımı, 23 ülkeden 18 takımın yarıştığı şampiyonanın ilk ayağında 1414 metre uzunluğundaki asfalt pistte 24 saat aralıksız yarıştı. Değişimli Go-kart aracı kullanan 5 pilot; zorlu mücadelede baştan sona doğru strateji ile rakipleri karşısında başarıya ulaştı. … Mehmet Yaman, Bestanbey Yüzbaşıoğulları, Sarp Kuzey Eroldu, Güney Altuner ve Yusuf Görücüoğlu olmak üzere 5 sporcudan oluşan Türk ekibi, 27 Şubat sabahı brifing ve araç kuralarının çekilmesi ile başlayan organizasyonda , Sarp Kuzey Eroldu’nun çıktığı 15 dakikalık sıralama ile yaris3devam etti. Yarışa 8.sıradan başlayan Türk takımı, saat 14:00’de ilk olarak Mehmet Yaman ile start aldı. Birer saatlik periyotlarla Bestanbey Yüzbaşıoğulları, Güney Altuner ve Yusuf Görücüoğlu ile hızlı ve rekabeti yüksek yarışa tüm takım pilotları en iyi şekilde mücadele etmeye başladılar. Yarışın ortalarına doğru üçüncülüğe yerleşen ekibimiz, ikinci ile arasındaki 4 turluk farkı kapatmak için hızlanmaya başladı. Son 6 saat kala aradaki farkı 1 tura kadar düşüren ekibimiz son üç saate rakibinin 42 saniye arkasında girdi.
KUPA LOGOSU
“Turkish Racing Team” 24 saatte 1038 tur atarak dünya ikinciliğine imza attı. Yarışmanın birincisi 1056 turla İspanya, üçüncüsü 1023 turla Bahreyn oldu.
KUPA
Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Yıldırım, Güney Altuner’i Uşak Organize Sanayi Bölgesindeki iş yerinde ziyaret ettiler. UOSB’de gösterdikleri faaliyetler hakkında Güney Altuner tarafından bilgilendirmelerin ardından “Bahreyn’deki 24 Saatlik Dayanıklılık Yarışında Uluslar Sıralamasında İkincilik Derecesi ”almalarından dolayı Güney Altuner’i tebrik ettiler ve plaketlerini takdim ettiler. Güney Bey’in misafirperverliği ile de sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette Güney Bey mevcut projelerinden bahsettiler.
Uşak’a ve Uşak’lı Sporculara desteğiyle de tanınan ve bu yönde projelerini basından da bildiğimiz Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Yıldırım, aynı zamanda Güney Bey’in hazırlık ve çalışmalarını yaptığı “Model Araba Yarış Pisti”ne olan desteğini tekrar dile getirdiler.Türkiyedeki en büyük hobi pistlerinden birine sahip olan Uşak ilimiz ve çevre illerimiz için bu “Model Araba Yarış Pisti” ile  model araba yarışı tutkunları için sevdirinci olan bu haber aynı zamanda Uşak ilimizin tekrardan cazibe merkezi olması bağlamında büyük adımlardan biri.
“UŞAK’LIYIM GURURLUYUM, ÇALIŞKANIM” düsturunu her daim dile getiren Güney Bey’e Sayın Ali Yıldırım bu sloganlarından dolayı teşekkür ve tebrik ettiler.
İşgüvenliğne olan hassasiyetleri dikkat çeken ve kendileride işletmede her zaman baretli gezen Sayın Güven Altuner işçilerinin de bu konuda çok hassas olduğunu dile getirerek örnek bir davranış sergilediler.
IMG_8276
 
 
 
 
 
 
yaris4  yaris2yaris1

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder