Afyon – Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Toplantısı UOSB’yi temsilen Bölge Müdürü Namık GÖK’ün katılımı ile gerçekleştirildi.
Toplantıda Afyon – Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi Yönetim Kurulu üyeleri kesinleşti. Yönetim kurulu üye sayısı 11’e çıkartılan toplantı sonucunda aralarında Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın da bulunduğu 5 üye Uşak ilinden seçildi. Diğer beş üye Afyon ilinden ve bir üye de Bilim, Sanayi Ve Teknoloji Bakanlığı’ndan seçildi.
Yapılan toplantı neticesinde ilimize kurulacak olan iki adet teknoloji geliştirme merkezinden bir tanesi Uşak Organize Sanayi Bölgesi içerisinde inşa edilecek.
Bir ülkenin rekabet edebilirlik düzeyini belirleyen “yeni bilgi” üretme kapasitesi ve “teknolojik gelişim – inovasyon” bu gibi Teknoloji Geliştirme Bölgeleri tarafından sağlanabilmektedir.
İleri teknoloji, Ar- Ge, inovasyon, rekabet vb. gibi birçok alandan sanayicilerimizin de daha fazla söz sahibi olduğu bir dönemin ilk adımı olan bu TEKNOPARK alanının sanayicilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Bir yanıt yazın

E-mail adresiniz gösterilmeyecek. Dolduruması zorunlu alanlar * ile belirtilmiş

Gönder